POPRAVEK 20.12.2019:

ODSVETUJEMO OPRAVLJANJE KONTROLNIH ZDRAVNIŠKIH PREGLEDOV V TEJ USTANOVI.

Kontrolni zdravstveni pregled mora opraviti voznik, kateremu je bilo začasno odvzeto vozniško dovoljenje ali mu je bila izrečena sankcija prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Kontrolni zdravstveni pregled mora opraviti, če želi vložiti predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja ali predlog za odložitev izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja.

Do začasnega odvzema vozniškega dovoljenja pride, ko voznik doseže ali preseže 18 kazenskih točk.

Kontrolni zdravstveni pregled - Zdravstveni dom Škofja Loka

Zadnje čase je veliko povedanega in skoraj nič napisanega o zdravstvenih domovih, ki so pooblaščeni izvajalci zdravstvene dejavnosti za opravljanje kontrolnih pregledov voznikov. V ta namen smo se odločili, da bomo na podlagi prejetih informaciji naših zvestih bralcev, za posamezne zdravstvene ustanove napisali recenzije. Kot prvega bomo izpostavili Zdravstveni dom Škofja Loka, ki med vozniki velja za najboljšega, med vsemi, ki se nahajajo v bližini Ljubljane. Najbolj nezaželen v tem delu Slovenije je Zdravstveni dom Kranj.

Zdravstveni dom Škofja Loka

Zdravstveni dom Škofja Loka
Vir: http://www.ran.si/lokacija/
Zdravstveni dom Škofja Loka

Osnovni podatki o Zdravstvenem domu Škofja Loka:

Zdravstveni dom Škofja Loka spada pod Osnovno zdravstvo Gorenjske, Gosposvetska 9, 4000 Kranj, vendar kontrolne preglede voznikov opravljajo samostojno.

Zakaj so najboljša izbira za kontrolni zdravstveni pregled?

Po mnenju njihovih strank so najboljša izbira, saj imajo najverjetneje najcenejše kontrolne preglede v Sloveniji (z izjemo Zdravstvenega doma Murska Sobota). Stranke so nam zaupale, da imajo v zdravsvenem domu Škofja Loka tudi zelo prijazno osebje. V zdravstvenem domu se je možno na pregled naročiti in pri njih ni potrebno dodatno čakati v čakalnici, da vas sprejmejo v obravnavo.

Kaj morate prinesti s seboj na kontrolni zdravstveni pregled

  • zdravstveno kartico;
  • veljavni osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list);
  • vozniško dovoljenje (če ga že imate);
  • očala ali kontaktne leče, če jih nosite ali jih imate predpisane ter zadnji izvid okulista ali podatke o dioptriji vaših očal ali leč;
  • TEŠČ, če ste za pregled C, D, E kategorije

Za kontrolni zdravstveni pregled voznika motornih vozil imejte s seboj še (obvezno):

  • fotokopijo sklepa ali odločbo sodišča.

5 KOMENTARJI

  1. Obveščamo vse bralce, da je dne 18.06.2019 bil objavljen popravek Zakona o voznikih, po katerem lahko kandidati opravljajo kontrolni zdravniški pregled pri katerikoli zdravstveni ustanovi, ki je pooblaščena.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj