Iščemo sodelavce

iNovice_test_logo_3_1.1Bi pisali za nas? Iščemo sodelavce s srcem!

IndigoNovice.si je blog v delu že od leta 2015. Blog, ki temelji na prepričanju, da je demokracija odvisna od visoko izobraženih ljudi, ter poglobljenem razumevanju stvari, ki se jih tičejo oziroma vplivajo direktno na njihova življenja. Spletna stran je postavljena z namenom izboljšati družbo, institucije, skupnosti. Vse na bolje.

Iščemo sodelavce, koga iščemo?

Načrtovana prva širitev medija gre predvsem v smeri iskanja novih kadrov, novinarji, uredniki, fotografi, lektorji, fotoreporterji, fotografi (kasneje tudi tržnike, sistemske skrbnike, pravnike, programerje, kamermane, scenariste, režiserje)

Iščemo predvsem dijake in študente predvsem medijskega področja, ki so si pripravljeni na ta način volontersko pridobivati nova znanja in reference. Dobrodošli pa so tudi vsi ostali, ki jih to področje zanima oz. imajo svoje ideje in predloge za sodelovanje.

Pričakovanja uredništva:

Namen portala je širšemu občinstvu ponuditi kvalitetne vsebine, ki so predvsem koristne, izobraževalne, dobre.

Sodelovanja ne pogojujemo z izobrazbo. Vsakdo si lahko izbere svoje področje, ki ga najbolj zanima. Pričakujemo da so kandidati sposobni oblikovati nove trende, iskati novosti na raznih področjih, sodelovati s celotnim teamom, ter predvsem da jih to delo zelo veseli, ter da so samoiniciativni pri delu.

Pričakovana znanja:

  • CMS / Delo s CMS sistemi (WordPress)
  • Delo v oblaku, Google Drive, Google Docs, Dropbox…
  • Foto obdelava (Photoshop, Lightroom…)
  • Znanje slovenskega knjižnega jezika
  • Poznavanje socialnih omrežji

Način dela: Samostojno od doma s tedenskimi uredniškimi srečanji na sedežu podjetja (Napredovanje: teren, pokrivanje dogodkov, intervjuji, fotoreportaže).

Oblika dela: Volonterska pogodba (Napredovanje: avtorska pogodba, s.p., študent).

Plačilo: Povračilo stroškov nastalih z delom (Napredovanje: mesečno po obsegu opravljenega dela in odgovornosti, stimulacija glede na uspešnost vsebin in samostojnost).

Kako oddam prijavo?!

Prijavo s svojim CV-jem ter izkušnjami posreduj na info@indigonovice.si. Priloži svoje reference, ter sporoči katera področja te zanimajo.