Namen ankete

Anketa o zadovoljstvu z delom slovenske policije je namenjena ugotavljanju vašega mnenja o policiji, njenih uslužbencih in o njihovem opravljenem delu. Rešitve ankete bomo primerjali z rezultati uradne ankete o zadovoljstvu z delom slovenske policije. Anketa je bila objavljena na njihovem spletnem mestu. Ugotovitve uradne ankete še niso javno objavljene. Ko bo anketa rešena v zadostnem številu, bomo objavili naše podatke in ugotovitve.

Kot zanimivost, pa si lahko ogledate tudi Letno poročilo o delu policije 2020. Letno poročilo je za slovensko policijo neke vrste predstavitev javnosti. V poročilu opišejo svoje delo in ga nato tudi pojasnijo v številkah.

Zakaj vzporedna anketa?

Medtem, ko je slovenska policija uradna, državna organizacija, le tej ne moremo zaupati v celoti. Zaradi takšnih ali drugačnih razlogov, se lahko podatki iz njihove strani nekoliko popačijo, prikrojijo. Prav zaradi tega, smo se odločili izpeljati lastno anketo.

Preberite si tudi:

Anketa o zadovoljstvu z delom slovenske policije

Predviden čas reševanja ankete: 3 minute.

Preberite si tudi:

  • Razstrupljanje telesa, Marihuana – Razstrupljanje telesa – Marihuana ali bolj po domače trava, je zloglasno trmasta in se zadržuje v vašem telesu zelo dolgo.
  • Urinski THC hitri test ProHealth – Se pripravljate na kontrolni zdravstveni pregled? Predhodno preverite prisotnost THC-ja v urinu.
  • Zaseg motornega vozila – Zaseg motornega vozila s strani policije je vedno pogostejši postopek. Največkrat zaradi poteka veljavnosti vozniškega dovoljenja.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj