Studio 54 Kenny Carpenter Disco Mix

Kenny Carpenter je bil legendarni DJ disko scene v drugi polovici 70-tih letih, ki je bil med drugim ustanovitelj znanega cluba v New Yorku, ki velja še sedaj za zibelko disko glasbe.

Studio 54 je ena najpopularnejših diskotek na Manhattnu (New York) in pomembna destinacija svetovne klubske scene, kamor so zahajale tudi najslavnejše osebnosti in tudi klubski umetniki, ki so Klubu 54 podarili nesmrtnost.

Kenny Carpenter je sicer tudi ambasador elektronske plesne glasbe. Kenny Carpenter se je podal na gramofone najbolj vročih newyorških klubov, kot sta Galaxy 21 in Inferno, v zgodnjih osemdesetih pa je postal rezident razvpitega kluba in zabavišča slavnih in bogatih Studia 54, kjer je poveljeval mešanici ritmov disca, electra, garagea in soula.

Danes Kenny Carpenter sodi med najboljše didžeje na svetu, ki nastopa v klubih, kot so Ministry Of Sound, Hacienda, Pacha (Ibiza in London), Yellow (Japonska) in druge. S produciranjem za založbe si je ustvaril tudi sloves producenta, toda njegove didžejske veščine so tisto, zaradi česar je danes eno najbolj zaželenih imen klubske scene. Brez zadržkov lahko rečemo, da je Kenny Carpenter odigral ključno vlogo pri razvoju elektronske plesne glasbe in kot DJ diktira svetovni house sceni.

Leta 2014 je nastopil tudi v Cvetličani kjer je ustavril utimativno disko zabavo v slogu sedemdesetih let. Organiozatorji so pričarali nepozaben dogodek, ki ga je Kenny Carpenter popeljav do višav.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj