Z NordPass lahko shranimo svoja gesla v oblak in nato dostopamo do njih na računalniku, telefonu ali na našem najljubšem brskalniku. Vse je zakriptirano na naši napravi, samo za naše oči.

S to tehnologijo nam ni nikoli ni treba ponastaviti gesel in vedno, ko jih potrebujemo, lahko do njih dostopamo na katerikoli napravi.

Kaj naj omogoča NordPass?

  • Lahko ga uporabimo, da nam avtomatsko generira varna naključna gesla, katerih zahtevnost lahko tudi nastavimo.
  • Program uporablja najboljšo tehnologijo za kriptiranje našega sefa gesel. Ni uporabljena samo s strani upraviteljev gesel ampak tudi s strani Ameriške vlade, da zaščitijo svoje podatke.
  • Ne bo nam več treba deliti svojih gesel preko e-pošte, aplikacij za spletne pogovore ali listkov. S to aplikacijo lahko varno delimo svoja gesla s ljudmi, ki jim zaupamo.

Zakaj bi uporabili NordPass?

  • Vaša gesla bodo odlično zaščitena – NordPass so izdelali strokovnjaki spletne varnosti, kateri so izdelali tudi NordVPN, aplikacija za napredno spletno varnost, kateri zaupa že več kot 14 milijonov uporabnikov.
  • Najnovejša tehnologija – Program uporablja najboljše in najnovejše algoritme kriptiranja za zaščito naših informacij.

Zaščitite svoja gesla s planom, ki vam ustreza.

NordPass lahko koristimo brezplačno, če pa želimo več fleksibilnosti z napravami, si pa lahko izberemo Premium verzijo, katera nas bo stala 2,22€ na mesec, ampak omogoča varnost gesel, katero si lahko samo predstavljamo. Imamo pa tudi zastonjski 30 dnevni poizkus Premium različice.

Plan si lahko izberete tukaj.

Preberite si tudi:

  • Kaj je VPN? – VPN ali Virtual Private Network je storitev, katera šifrira vaš internetni promet in zaščiti vašo spletno identiteto. Z VPN-jem lahko varno dostopate do aplikacij, spletnih strani in vseh vaših priljubljenih internetnih vsebin.
  • Navidezno privatno omrežje, VPN – Virtual Private Network, OpenVPN – se uporablja za varno povezovanje v omrežje kot je internet. Navidezna zasebna omrežja to storijo s pošiljanjem podatkov preko tunelov skozi internet. Omrežje VPN je način za povezovanje zasebnega omrežja (LAN ali WAN) prek javnega omrežja (kot je internet).

Napišite svoje mnenje