Z NordPass lahko shranimo svoja gesla v oblak in nato dostopamo do njih na računalniku, telefonu ali na našem najljubšem brskalniku. Vse je zakriptirano na naši napravi, samo za naše oči.

S to tehnologijo nam ni nikoli ni treba ponastaviti gesel in vedno, ko jih potrebujemo, lahko do njih dostopamo na katerikoli napravi.

Kaj naj omogoča NordPass?

  • Lahko ga uporabimo, da nam avtomatsko generira varna naključna gesla, katerih zahtevnost lahko tudi nastavimo.
  • Program uporablja najboljšo tehnologijo za kriptiranje našega sefa gesel. Ni uporabljena samo s strani upraviteljev gesel ampak tudi s strani Ameriške vlade, da zaščitijo svoje podatke.
  • Ne bo nam več treba deliti svojih gesel preko e-pošte, aplikacij za spletne pogovore ali listkov. S to aplikacijo lahko varno delimo svoja gesla s ljudmi, ki jim zaupamo.

Zakaj bi uporabili NordPass?

  • Vaša gesla bodo odlično zaščitena – NordPass so izdelali strokovnjaki spletne varnosti, kateri so izdelali tudi NordVPN, aplikacija za napredno spletno varnost, kateri zaupa že več kot 14 milijonov uporabnikov.
  • Najnovejša tehnologija – Program uporablja najboljše in najnovejše algoritme kriptiranja za zaščito naših informacij.

Zaščitite svoja gesla s planom, ki vam ustreza.

NordPass lahko koristimo brezplačno, če pa želimo več fleksibilnosti z napravami, si pa lahko izberemo Premium verzijo, katera nas bo stala 2,22€ na mesec, ampak omogoča varnost gesel, katero si lahko samo predstavljamo. Imamo pa tudi zastonjski 30 dnevni poizkus Premium različice.

Plan si lahko izberete tukaj.

Preberite si tudi:

  • Kaj je VPN? – VPN ali Virtual Private Network je storitev, katera šifrira vaš internetni promet in zaščiti vašo spletno identiteto. Z VPN-jem lahko varno dostopate do aplikacij, spletnih strani in vseh vaših priljubljenih internetnih vsebin.
  • Navidezno privatno omrežje, VPN – Virtual Private Network, OpenVPN – se uporablja za varno povezovanje v omrežje kot je internet. Navidezna zasebna omrežja to storijo s pošiljanjem podatkov preko tunelov skozi internet. Omrežje VPN je način za povezovanje zasebnega omrežja (LAN ali WAN) prek javnega omrežja (kot je internet).

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj