Vijol’čne misli, 7.5.2016: Preden so igralci Stuttgarta zbežali v slačilnico, so imeli kapetan Christian Gentner in soigralci večminutni “pogovor” z navijači, ki so vdrli na igrišče. Okoli sto navijačev, ki so bili zamaskirani, so prišli “disciplinirati” igralce, varnostna služba pa ni mogla narediti nič, ker jih je bilo premalo. Potem se je varnostna služba le organizirala in igralci so pobegnili v katakombe Mercedes-Benz-Arene, po nekaterih poročilih pa naj bi jo skupil Kevin Großkreutz. (Citat: ekipa24.si)

Vijol'čne misli, 7.5.2016

Slednji je ob izjavi za televizijo celo jokal. “To je razumljivo. Navijače lahko razumem. Mi smo odgovorni. Ostal sem brez besed in mi je zelo žal za navijače. Danes sem tudi sam naredil napako in mi je zelo žal,” je govoril in hlipal Großkreutz.

Športni Dnevnik Ekipa, vecer.com, 24ur.com ter vsi ostali, tako reakcije navijačev

Vijol'čne misli, 7.5.2016
Avtor: Viole Photo

komentirajo igralci. IGRALCI. Ne opazim omenjenega nobenega psihičnega nasilja, terorja in podobno.

Najbolj me veseli pa to, da ste se vsi vpleteni ves čas trudili, polivali gnoj po g. Zahoviču, klubu, nas (navijačih), dosegli ste prepovedi obiska tekem za nekatere navijače, zahtevali ste, da pridemo z vlakom, kar je še dodatno zdesetkalo naše vrste, pa še tisti, ki smo bili na vlaku smo potihem vsi mislili na eno…da ta vlak nikoli ne bo prišel do Ljubljane. Na avtobusih

ste nas natlačili, kot da gremo v Dachau v celice in ne na derbi v “Prestolnico”, šli ste tako daleč, da nam je vaš velecenjeni Šporar vključno s celim stadionom zapel pesem “Umrl je Maribor”. V glavnem, pripravili ste si teren, da nas dokončno razbijete v Ljubljani.

Pozabili ste pa eno. Glavno, in ključno stvar. Da v goste prihaja NK Maribor. Ter Viole Maribor 1989. (In ostali simpatizerji). Da nam po žilah ne teče umazana, zahrbtna,

koruptivna…temveč vijol’čna kri. In ko ste nekateri od radosti in veselja, da ste nas končno razjebali že odpirali šampanjce, je najprej nastopil Novakovič, ter vam malo odmaknil kozarce…ko pa ste si jih povlekli spet nazaj, pa vam je naš kapetan, Marcos Tavares Official Fan Club v tandemu z Aleš Mertelj v 93. minuti zaprl steklenice. In utišal celi zeleni del stadiona.

Pohod nazaj do železniške v spremstvu policije, konjenice in helikopterja je bil prav sproščujoč. Predvsem pa zmagovalen.

Za konec, kljub temu, da se jo vsi trudite raz…bat, ostaja, in bo vedno ostalo res:

Vijolč’na je ljubezen večna.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj