Video (v angleščini) iz leta 2013, ki pojasnjuje kdo stoji za vojno v Siriji in zakaj

Dokumentarni video, ki je sicer posnet v anglškem jeziku, leta 2013 in nam pomaga razložiti in razumeti kdo stoji za vojno v Siriji, ter evropsko begunsko krizo. V dokumentarnem filmu so zajeta tudi splošno znana dejstva, ki nam jih masovni mediji, kot so RTV Slovenija in POP TV načrtno prikrivajo.

“množični mediji nam prikrivajo resnico”

Dokumentarni video je narejen z namenom, da se osvesti in informira širšo javnost in se na ta način pomaga reševati krizo v Siriji in hkrati begunsko krizo v Evropi.

Kdo stoji za vojno v Siriji

Napad s kemičnim orožjem je bil podtaknjen

Napad na civiliste v Siriji s kemičnim orožjem dne avgusta 2015 je bil podtaknjen in je kriminalno dejanje proti človečnosti, ki ga je potrebno obsoditi. Odgovorni za ta dejanja bi morali biti preganjani in obsojeni, vendar odgovorni za to, ZDA in Nato, kot to vedno počno, tega nikoli ne bodo storili. Po njihovih pravilih je preprosta obtožba, brez dokazov popolnoma dovolj dobra kot obsodba.

Odziv Ameriškega generala kopenjske vojske, Wesley Kanne Clarka

General Wesley Clark je povedal, da ga je nekega dne ustavil neimenovan general in ga prosil nas se za trenutek ustavi in pogovori z njim. Vprašal ga je, ali je seznanjem z dejstvom da gredo ZDA v vojno z Irakom. General Wesley ga je vprašal “Zakaj?” on pa je odgovoril “Nevem! Verjetno ne vedo kaj drugega narediti!” Nato ga je General Wesley vprašal ali so našli kakšno povezavo Sadama Huseina z Al Kaido in odgovor je bil ponovno “Ne”.

General Wesley se je po nekaj tednih vrnil in takrat so ZDA že bombandirale Afganistan. Takrat je v roke prejel dokument na katerem je pisalo, kako bodo ZDA v naslednjih 5 letih napadle 7 držav. Najprej naj bi bil na vrsti Irak, potem Sirija, Libanon, Libija, Somalija, Sudan in nazadnje naj bi napadli Iran. Več si poglejte v posnetku.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj