V državah, v katerih je uporaba konoplje dovoljena, zadnje čase veliko govorijo o pravilu 420. Vedno več ljudi pove, da konoplja nanje ne učinkuje več, pravilo pa problem reši.

Prevod enega takšnih člankov gre nekako takole: »Zgodil se je scenarij ali pa tudi ne… ko ste se dlje časa med tednom in ob vikendih dobivali s prijatelji ali pa tudi sami, toda konoplja vam ni več dala tistega osvežujočega okusa visokosti? Med tem ste pa opazili, da se prijatelji smehljajo še naprej brez težav. Veste da je vir neoporečen in še vedno nič. Torej je težava v vas samih!«

Ugotovili so, da do slabše zaznave učinka pride, ko posameznik preveliko količino konoplje uživa daljše neprekinjeno obdobje. Čeprav si ne želim, da bi moral povedati, da je razlog v tem, da preveč žuramo s konopljo, vendar razlog je ravno prav v tem. Res je, preveč se radi se sproščamo na ta način in naše telo (ker ima veliko moč to početi za naše zdravje), zaradi prenasičenosti zgradi začasno imunost našega zaznavanja thc.

Članek nadaljuje tudi z rešitvijo in ta je prav tako v nas samih kot problem. Rečejo mu recept 420.

Torej kaj lahko naredi gospod Woodstuck? Pravilo je enostavno: 4 dni počitka in 20 dni zabave s prijatelji vedno in povsod, tudi za vikende! Prijatelj si je vzel 4 dni zapored prosto in izogibal se je konoplji na daleč! Tako je 4 dni! Cele štiri dni brez izjeme! Ja tudi brez izjeme! Življenje je zgrabil v svoje roke in nikakor ni popustil.

Počitek pa je povzročil, da je thc zapustil njegovo telo, vendar ne fizično (sledi bi v primeru odvzema krvi še vedno odkrili) ampak psihično (po 4 dneh počitka je »pozabil« na znan učinek, zato ga je ta znova »presenetil«). Zanamci so upoštevali ta preprost nasvet in so se vedno in povsod lahko zabavali in se smehljali s svojimi prijatelji.

Naši prednamci pa so še dodali: »Takoj naroči nov bong in počakaj da pride, vendar nikakor ne naroči s hitro dostavo naslednji dan!«

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj