Predstavljamo vam enega najboljših svetovnih portalov o vremenu. Vreme, vremenska napoved za 10 dni, še nikoli ni bila tako natančna, kot na Weather Underground (www.wunderground.com) je vremenski portal, ki vam velikokrat bistveno bolj natančno napove vreme za prihodnjih 10 dni, kot ga po navadi izda ARSO. Vreme si lahko pogledamo zelo natančno za zelo veliko slovenskih mest, kjer ima Weather Underground (www.wunderground.com), svojo vremensko postajo oz. prejema podatke od stacionarnih vremenskih postaj.

Vreme, vremenska napoved za 10 dni

Na portalu si lahko ogledate izjemno natančno vremensko napoved po slovenskih mestih za kar 10 dni naprej. Vremenska napoved se spreminja večkrat dnevno in se nepretrgoma korigira glede na trenutne spremembe na terenu, ki jih prejmejo v realnem času. Na portalu lahko pogledamo tudi zgodovino vremena za več let nazaj. Poleg vseh osnovnih podatkov o zračnem tlaku, vidljivosti, oblakih, rosišču, vlažnosti in padavinam, boste našli tudi točno uro vzhoda in zahoda, luno, smer vetra, ter višino oblakov.

Vreme, vremenska napoved za 10 dni

10 dnevna vremenska napoved

10 dnevna vremenska napoved na Weather Underground (www.wunderground.com), nam namreč do ure natančno za vsak dan napove temperaturo, prikaže nam graf zračnega tlaka, ter možnost padavin v odstotkih za vsako posamezno uro dneva, tako da lahko izjemno natančno vidimo kdaj preko dneva bodo na primer padavine realnejše.

Mobilna aplikacija za vreme

Weather Underground (www.wunderground.com), ima tudi aplikacijo za vaš pametni telefon ali tablico, za Apple izdelke in Android izdelke.

Za Apple izdelke najdete aplikacijo na tej povezavi Weather Underground: Forecasts, Interactive Radar, and Weather Alerts in za Android na tej povezavi Weather Underground na Google play.

Kratek opis aplikacije Weather Underground na spletni strani Google play

Nova Weather Underground aplikacija zagotavlja najnatančnejše hiper-lokalne svetovne napovedi poleg, interaktivne radarske slike, satelitske slike in pomembna vremenska opozorila. Poganja jo skupnost vremenskih entuziastov po celem svetu, ki v živo poročajo iz vremenskih postaj. Trenutno je na voljo različica 5.1.2.

1 komentar

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj