Članek POZOR NA CESTI ! Konec policijske stavke in nasveti za varno pot, je napisan za vse zavedne državljane z namenom da vam reši plačo, vozniško dovoljenje in morda tudi vaše vozilo. Vlada in policijska sindikata so podpisali sporazum, zato so policisti pred kratki prekinili stavko. Njihova dejavnost se je tako že opazila na cestah, saj jih lahko opazimo povsod 24 ur na dan 7 dni v tednu. Zato POZOR NA CESTI ! Konec policijske stavke!

Članek POZOR NA CESTI ! Konec policijske stavke in nasveti za varno pot, je napisan za vse zavedne državljane z namenom da vam reši plačo, vozniško dovoljenje in morda tudi vaše vozilo.

Povprečna plača policista bo po novem 1.500,00 EUR

Po poročanju na portalu Dnevnik.si naj bi policijska sindikata z vlado podpisala sporazum težak 10 milijonov evrov. S tem se je zaključila pol leta dolga policijska stavka, ki je
Kako pravilno govoriti s policistom: Ne govori!
Vir: Facebook (Kako pravilno govoriti s policistom: Ne govori!)
najverjetneje bila edina dobra stvar te vlade, v smislu da policistom niso popustili takoj in so na ta način državljanom prihranili kar 20 milijonov evrov.Ob dejstvu, da je slovenska policija lani (2015) izvedla 261.000 ukrepov na slovenskih cestah in s tem pobrala za 30 milijonov EUR glob lahko opazimo, da se je trend pisanja kazni oz. glob v letu 2016 premišljeno dvignjen za vsaj 10 milijonov evrov, točno toliko kot je finančno interpretiran nedavno podpisan sporazum za končanje policijske stavke.
Vlada je s tem ko je popustila stavkovnim zahtevam policistov in proračun dodatno
Če opaziš policijo - OPOZORI BRATA !!
Vir: Facebook (Če opaziš policijo – OPOZORI BRATA !!)
obremenila za 10 mio evrov, prikrito in načrtno, že ves čas trajanja policijske stavke državljane pripravljala na dejstvo, da bo policija za popolnoma enako vsoto pobrala več glob in kazni od že tako preobremenjenih državljanov, saj jim je popolnoma jasno, da Slovenija tega denarja v proračunu nima.

POZOR NA CESTI ! - Konec policijske stavke

Medij Indigonovice.si je zasnovan tako, da državljanom Slovenije ponuja uporabne vsebine, zato smo ob tej priložnosti zbrali in ponovno izpostavili naše že objavljene članke, ki so po prejetih mnenjih naših bralcev marsikomu rešili plačo, dve ali celo tri.

V tem članku je opisano kako se je priporočljivo obnašati med policijsko kontrolo, daPolicijska kontrola prometa - osnovni nasveti po nepotrebnem ne prejmete dodatnih glob. Če na kratko povzamemo članek, se morate do policistov obnašati ponižno (kot hlapci), biti morate prijazni in vljudni, biti morate tiho in odgovarjati samo na vprašanja, ki vam jih policisti zastavijo, ter pri tem odgovarjati jasno in kratko, saj boste drugače prejeli globo samo zato, ker jih boste živcirali.

Bodite mirni in policistom izkažite spoštovanje, neglede na to ali si ga zaslužijo ali ne. Obvezno ne delajte hitrih gibov, saj to po policijskem priročniku pomeni direktno grožnjo policistu in vas v najslabšem primeru lahko tudi aretirajo oz. vam odvzamejo prostost, ter hkrati izvedejo še kakšno neprijetno preiskovalno dejanje. Več si preberite v članku Kako se obnašati ko vas ustavijo policisti.

Kako se obnašati ko vas ustavijo policisti

Kaj storiti, ko vam policist odredi preizkus alkoholiziranosti oz. alkotest? Ali morate opraviti preizkus z alkotestom? Ne, VENDAR JE TO ZELO PRIPOROČLJIVO. V kolikor boste preizkus z alkotestom zavrnili bo to pomenilo avtomatični odvzem vozniškega dovoljenja.

Tako vam v vsakem primeru svetujemo, da preizkus z alkotestom opravite in se nato odločite. Lahko podpišete in se z rezultatom strinjate ali pa se ne strinjate. V zadnjem primeru vas bodo policisti odpeljali na strokovni odvzem, ki ga boste morali sami plačati v kolikor se bo izkazalo, da ste naredili prekršek. Več si lahko preberete v članku Alkotest – Osnovni nasveti (članek).

POZOR NA CESTI ! Konec policijske stavke in nasveti za varno pot
POZOR NA CESTI !

3 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj