Vsi državljani republike slovenije so se že vsaj enkrat srečali s policisti. Najverjetneje so neglede na to zakaj so klicali, razen če so policiste poklicali iz resnega razloga, da nekomu Policija - www.policija.sitretjemu pomagajo, prejeli za klic tudi položnico. Znano dejstvo je, da kjer se prepirata dva, prejmat oba tudi položnico. Policistom ni mar zakaj se je v prepiru šlo, gre se jim za položnici, ki ju lahko in ju tudi bodo napisli obema, saj je od tega odvisna njuna kariera pri delodajalcu, to je Policija.

Policijsko ropanje državljanov - Priznanje šokiralo Slovenijo

Pravilneje napisano, je priznanje anonimnega policista šokiralo le tiste, ki so najponižnejši hlapci Slovenije in počnejo samo tisto za kar so stoodstotno prepričani da je popolnoma legalno, dobro in dolgočasno. Vsi ostali, ki so že prejeli kakršno koli kazen, so že bili seznanjeni s policijskim mitom o mobingu, v smislu pisanja kazni, kot zahteve za napredovanje oz. višanje plače.

Razpredelnice z imeni in zaslužki

Po navedbah portala klip.si, kjer navajajo, da so je to dogajalo po vsej Sloveniji na vseh policijskih postajah, dokler se niso policisti pritožili na sindikat in vseeno pokazali, da jim ni popolnoma vseeno, kar morajo početi državljanom v imenu zagotavljanja varnosti. Šele po prijavi na sindikat, so na policijskih postajah tabele umaknili iz oglasnih desk, a bistvo je ostalo.

Deset položnic na dan

Če opaziš policijo - OPOZORI BRATA !!
Vir: Facebook (Če opaziš policijo – OPOZORI BRATA !!)

Na policijski postaji Ljubljana naj bi morali izpolniti normo, tudi do deset položnic na dan, kjer pa ni bila vsaka kazen dovolj dobra. Kazen za varnostni pas ni primerljiva s kaznijo odvzema vozniškega dovoljenja, odvzemom vozila in podobno. Na mesec naj bi morali odvzeti vsaj 6 vozniških dovoljenj zaradi alkohola. Anonimni policist je povedal, da so morali čakati v zasedah pred gostinskimi lokali. Več je bilo vrednih deset kazni oz. plačilnih nalogov za prekršek, kot če si rešil vlom v stanovanje ali hišo.

Preizkus alkoholiziranosti je opravil vsak voznik

V prvi polovici leta 2016 je slovenska policija obravnavala 172.506 kršitev cestno prometnih predpisov. Od tega so policisti odredili 173.841 preizkusov alkoholiziranosti. Slednje v celoti potrjuje navedbe anonimnega policista o desetih položnicah na dan, ter o 6 odvzemih vozniškega dovoljenja zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

7 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj