Zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom

Dr. Hulda Clark je v svoji knjigi ang. The Cure for All Diseases opisal preprost postopek čiščenja jeter, ki je primeren za vsakogar, sestavine pa so vsakomur dostopne v vsaki večji in bolje založeni trgovini.

0
3847
Zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom

Naravno čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom ali za splošno boljše počutje

Naravno čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom ali za splošno boljše počutje smo že opisali v novici, zato predlagamo da si jo preberet v novici “Enostavno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom“. Branje te novice je podlaga za nadaljevanje čiščenja in razstrupljanja jeter, saj je zelo dobro, da razumete tudi delovanje jeter pred pričetkom resnejšega in zahtevnejšega čiščenja jeter. V nadaljevanju vam bomo zato predstavili dve novi metodi za zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom.

Zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom po t.i. metodi dr. Hulde Clarka

Dr. Hulda Clark je v svoji knjigi ang. The Cure for All Diseases opisal preprost postopek čiščenja jeter, ki je primeren za vsakogar, sestavine pa so vsakomur dostopne v vsaki večji in bolje založeni trgovini. Postopek je primeren za vsakogar, ki nima resnejših težav z jetri oz. nima že razvitega bolezenska stanja. Za vse ostale najprej priporočamo posvet z zdravnikom.

Čiščenje jeter je priporočljivo tudi preventivno, posebej pa ga prioročajo pred kontrolnim zdravniškim pregledom, saj po novem na kontrolnem zdravniškem pregledu po “čarovniški” metodi ugotavljajo škodljivo pitje alkohola do tri tedne nazaj. Zakaj “čarovniški”? Ker ta metoda pokaže tudi škodljivo pitje Coca-Cole! Vendar ne za prvo ne za drugo trditev ni lahko dostopnih podatkov.Zahteva za vrnitev zaseženega vozila

Pri ljudeh brez resnih zdravstvenih težav je lahkopotrebno do 5 čiščenj v razmaku od 2 do 3 tednov, da se jetra popolnoma očistijo. Postopek čiščenja jeter je enostaven, priporočajo pa ga izvajati med vikendom oz. takrat ko imate na voljo vsaj dva prosta dneva, saj boste dan po čiščenju zelo utrujeni.

Dva dni preden izvajamo zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom je priporočljivo da jeste hitro prebavljivo hrano kot je sadje in zelenjava, ter se izogibate hrani živalskega izvora.

Kaj potrebujemo za postopek:

  • 50 g grenke soli (MgSO4), ki jo kupimo v lekarni brez recepta; prvič zadostuje 30 g; mero prilagodite telesni teži in vitalnosti telesa;
  • 800 ml mlačne vode;
  • 3 do 4 sveže grenivke. Če jih ne dobite so slabši a vseeno dober nadomestek limone;
  • 125 ml olivnega olja. Najboljše je deviško hladno stiskano.Zahtevno razstrupljanje in čiščenje jeter pred kontrolnim zdravniškim pregledom

Postopek čiščenja jeter po t.i. metodi dr. Hulde Clarka

Do 14. ure (ne pozabite na 2 dnevno predpripravo) uživamo hrano brez maščob in beljakovin t.j. sadje in zelenjava, sveže sadni in zelenjavni sokovi ali smootiji, ter se ne prenažiramo.

Do 18. ure ne uživamo več hrane in pijemo samo vodo ali zelo razrečen čaj (čajna vrečka na liter ali dva vode.

Nato ob 18. uri spijemo mešanico 1 čajne žličke grenke soli in 2dl vode. To ponovimo ob 20. uri. Ob 21.30 uri pa se počasi pripravimo za spanje, ter pripravimo glavni napitek.

Glavni napitek pripravimo tako da zmešamo 125 ml olivnega olja z 170 ml soka grenivke (sok stisnete in pripravite sami). Kozarec pokrijemo z pokrovom (najbolša je bidonka ali kozarec za smooti) in močno pretresemo, da nastane gladka emulzija. Hitro jo spijemo in se počasi uležemo na hrbet z rahlo dvignjeno glavo. V takšnem položaju počakamo 20 minut, nastavimo budilko ob 6. uri zjutraj, ter zaspimo.

Ob 6. zjutraj ponovno spijemo mešanico 1 čajne žličke grenke soli in 2dl vode, ter to ponovimo ob 8. uri.

po 10. uri lahko pričenemo jesti, vendar ponovno hitro prebavljivo hrano (sadje, zelenjava). S kuhanimi obroki je dobro počakati do popoldneva, do večera pa bi se morala prebavila že počasi urediti. Nečistoča začne prihajati iz črevesa zelo različno, pri nekaterih že takoj zjutraj, pri nekaterih pozno dopoldne, pri nekaterih lahko naenkrat, pri drugih v več presledkih. Če izvajate čiščenje prvič, bodite vse jutro v pripravljenosti na veliko potrebo.

Rezultati bodo očitni že po prvem čiščenju, če pa se utrujenost in splošno slabo počutje ne odpravi, vam svetujemo ponovitev postopka vse dokler počutje ne bo odlično.

Druga metoda sledi v naslednjem članku…

Preberite si tudi druge uporabne novice:

Začasni odvzem vozniškega dovoljenja

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here