Na našem portalu smo že večkrat pisali o tem Kako se izogniti policijski kontroli. Od naših bralcev pa smo prejeli kar nekaj pohval, da naši nasveti delujejo. Zato je pred vami nov članek Kako se izogniti policijski kontroli DELUJE 100%!

"Članek si preberite takoj! Po toči zvoniti je prepozno."

Pred tem pa si lahko preberete še članek Kako se obnašati ko vas ustavijo policisti, kjer smo povzeli nekaj splošnih in izjemno uporabnih nasvetov, kako se obnašati ko je že prepozno in so vas policisti že zaustavili.

Priporočamo tudi branje članka Alkotest – Osnovni nasveti, kjer smo zbrali uporabne nasvete, kaj storiti ko vam, in verjemite da vam bo, policist odredil alkotest. Zelo uporaben pa je tudi članek Policija ima napravo za hitro ugotavljanje drog DrugWipe 6S.

Kako se izogniti policijski kontroli DELUJE 100%

Vozite se po omejitvah

Zakaj, ker so ceste v naši pod alpski državici v zavidljivem stanju (glede na ostale evropske članice – prijazen sarkazem) in na ta način poskrbimo, da bo naše vozilo še nekaj časa vozno in da se nam predčasno ne razpade. Tako tudi zmanjšamo stroške servisa in potrošnega materiala na vozilu. Prav tako nihče ne ve, kdaj bo naša, naj bi bila Švica, imela denar za popravilo cest. Samo na ta način lahko poskrbimo sami, da se bomo vsaj še nekaj časa vozili po hhhmmmm… cestah. Navsezadnje pa NE bomo z našim težko prigaranim denarjem od naših hmmmm recimo jim plače sponzorirali slovenske države, za katero policisti zbirajo NE prostovoljne prispevke.

Avto naj bo tehnično brezhiben

Kako se izogniti policijski kontroli DELUJE 100%
Vir: Google

Ob dejstvu, da vam bodo policisti vedno brez razloga odredili test alkoholiziranosti (dokaze so objavili sami na svoji spletni strani), se lahko kontroli izognete tako, da imate delujoče žaromete ponoči, da se iz avta ne kadi, ne iz izpuha niti iz avtomobila, da na avtomobilu nimate nalepk kot so, vse v zvezi alkoholom, konopljo, “need for speed”, fast and furious” od 1 do 7, Bob Marley, The Doors…. Nekako JA, to vse pomeni tehnično brezhibnost avtomobila. Ostale pomanjkljivosti poznate in so res tehnične narave.

Ne vozite se ponoči

Dejstvo je da je Slovenija policijska država in večina Slovencev že ve, da na cesto le če je nujno potrebno, saj so policaji vedno in povsod. Z vožnjo po dnevi v kolikor spoštujete cestno prometne predpise, najverjetneje ne boste imeli težav. Popolnoma drugače je z vožnjo v večernih urah in ponoči, ko ste praviloma na cesti sami in komaj kdaj srečate živo dušo na cesti. In po navadi je ta živa duša prav policija, ki vas bo zaradi dejstva da ste edina stranka na cesti definitivno, stoodstotno, vedno ustavila ali kar je vedno večji trend tudi ulovila, ker vas bodo videli iz daljave in se bodo spustili v lov, tudi če jim niste želeli pobegniti. Zato vožnjo zvečer in ponoči odsvetujemo vsem, ki niso popolnoma, stoodstotno sposobni za vožnjo.

Imejte pospravljen avto

Higiena vašega avtomobila bo vplivala na izid dogodka, če vas po vsem prej naštetem vseeno ustavijo policisti. Odvržen “Pomfri” oz. krompirček v avtu je lahko povod za pregled celega vozila, saj lahko zgleda kot smotka konoplje. Po drugi strani, če je vozilo polno smeti obstaja velika možnost, da bodo policisti našli nekaj, kar niste pospravili že nekaj tednov, posledica je podroben pregled vozila, brez naloga za preiskavo. Praksa je pokazala, da policisti lahko uredijo nalog za preiskavo tudi nekaj mesecev po dejanski preiskavi. Zato je dodatni pregled odvisen predvsem od higiene vozila.

4 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj